Wystarczy spojrzeć jak zarządzają Rozprzą czy powiatem. Jednym słowem rozpacz.
"rozmawiali także z lokalnymi przedsiębiorcami" rozumiem że chodzi o panią z kwiaciarni, bo innych przedsiębiorców tam zwyczajnie nie było. Mówi się, że eby wygrać wybory trzeba uścisnąć milion dłoni. Przy takiej frekwencji na spotkaniach to faktycznie w 2050 będą mieli szansę. Wg mnie przywalą łbami w te ich 8%, ale od spodu.
Róbcie trzecią, czwartą i piątą drogę, a Kaczyński się tylko z tego śmieje! Pomiędzy Morawieckim, a Ziobrą jest chyba większa nienawiść, aniżeli między Tuskiem i Hołownią, ale oni trzymają się razem, bo wiedzą, że tylko tak mogą utrzymać się przy władzy. A co do Pana Szymona, to nie wiem, w co ten gościu gra. Mam tylko nieśmiałą nadzieję, że nie pójdzie w ślady niejakiego... Kukiza!
W "kwadracie" leciały takie bluzgi od mieszkańców w kierunku tych panów że na ich miejscu uciekł bym gdzie pieprz rośnie , powtórka była na starówce. Brawo Piotrków !
Czy ja dobrze pamiętam, że gdyby nie Kosiniak-Kamysz to Donald nie podniósłby wieku emerytalnego ?
Ile jeszcze zawdzięczamy pan z PSL-u ??
Nie głosujcie na to ugrupowanie.Jeżelu chcecie aby coś się zmieniło.To jest PIS .bis.Wypad z tym dziadostwem.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!